UPRAVLJANJE VREMENOM

Trajanje treninga 8 sati
IN HOUSE | ITK
Broj učesnika: do 15

Trening Upravljanje vremenom je namenjen profesionalcima u kompanijama, institucijama, zaposlenima u javnoj upravi, preduzetnicima i pojedincima. Sigurni ste da ste iskoristili svaki trenutak svog radnog dana?

Da li se suočavate sa izazovima pravilnog raspoređivanja obaveza i ostvarivanja efikasnosti?

U savremenom svetu u kojem se susrećemo sa konstantnim zahtevima, obavezama i distrakcijama, veština upravljanja vremenom postaje esencijalna za postizanje ličnih i profesionalnih ciljeva. Bez adekvatnog upravljanja vremenom, čini se da dani prolaze brzinom svetlosti, ostavljajući nas preplavljenim zadacima i osećajem nesposobnosti da ispunimo sve što smo planirali. Upravljanje vremenom je ključ za prevazilaženje ovih izazova i postizanje više sa manje stresa.

Upravljanje Vremenom: Vaš Ključ za Efikasnost i Uspeh

Naš program vas vodi kroz niz koraka koji vas uče kako da prepoznate i prioritetizujete zadatke, postavite ciljeve, bolje organizujete svoje radno vreme i odlučujete o tome kako da najefikasnije iskoristite svaki trenutak. Takođe, nudimo tehnike za ravnotežu između poslovnih i ličnih obaveza, smanjenje stresa i anksioznosti, kao i veštine delegiranja ukoliko ste lider ili menadžer.

Prednosti koje pruža ovaj program su brojne. Oslobodićete dragoceno vreme za aktivnosti koje volite i koje su vam važne. Povećaćete produktivnost i uspešno ćete ostvarivati svoje ciljeve. Smanjićete nivo stresa i osećaćete se smirenije i zadovoljnije svojim životom.

Uzmite kontrolu nad svojim vremenom i životom. Pridružite nam se na treningu za upravljanje vremenom i otkrijte kako da postignete više uz manje stresa i napora. Vaša bolja budućnost počinje danas.

Trening „Upravljanje vremenom“ nudi alate za postizanje maksimalne produktivnosti i ravnoteže u vašem profesionalnom životu. Kroz ovaj trening, naučićete kako da identifikujete prioritete, postavite realne ciljeve i efikasno rasporedite svoje vreme. Upoznaćete se sa tehnikama planiranja, organizacije i upravljanja zadacima koje će vam omogućiti da svakodnevno postižete više, uz manje stresa.

U okviru treninga obradićemo teme:

Vreme i uspeh

Sedam osnovnih elemenata upravljanja vremenom

Efikasno upravljanje prioritetima

Kako da prepoznate i eliminišete potrošače vremena

Trening Upravljanje vremenom izazovnim pruža vam sledeće benefite:

  • Povećanu efikasnost i produktivnost

  • Bolju ravnotežu ličnih i poslovnih obaveza

  • Povećan fokus i smanjen stres u obavljanju dnevnih zadataka

  • Naučićete kako da strukturirate svoje ciljeve

  • Naučićete kako pobediti prokrastinaciju

  • Saznaćete kako da oslobodite više vremena za stvari u kojima uživate