POSLOVNA KOMUNIKACIJA

Trajanje treninga 6 do 8 sati (jedan ili dva dana)
IN HOUSE / ITK / ONLINE
Broj učesnika: do 30

Efikasna poslovna komunikacija je ključna za uspeh svake kompanije, institucije ali i preduzetnika i poslovnih ljudi. Institut za tehnike komunikacije nudi visokokvalitetni trening poslovne komunikacije koji je namenjen kompanijama i institucijama, kao i njihovim zaposlenima. Naš cilj je da unapredimo veštine vašeg tima, omogućavajući im da se uspešno nose sa izazovima i postignu vrhunske rezultate.

Naš program poslovne komunikacije je osmišljen tako da odgovori na sve izazove sa kojima se zaposleni suočavaju u poslovnom okruženju a polaznici će ovladati ključnim tehnikama i znanjima iz oblasti poslovne komunikacije.

Trening poslovne komunikacije ne samo da se fokusira na razvoj veština, već i prilagođava specifičnostima vaše kompanije i industriji u kojoj poslujete. Naši iskusni treneri će sarađivati sa vama kako bismo prilagodili trening i vežbe vašim potrebama, osiguravajući da program bude relevantan i praktično primenljiv.

Institut za tehnike komunikacije je vaš partner za poslovnu komunikaciju i edukaciju. Naš trening poslovne komunikacije je dizajniran da unapredi veštine vašeg tima, omogućavajući vam da ostvarite vrhunske rezultate u poslovanju. Kontaktirajte nas danas da zajedno gradimo put ka uspehu.

 

Poslovna komunikacija je most koji povezuje ideje, ljude i uspeh. Ona je temelj uspešnih poslovnih odnosa, efikasnog timskog rada i ostvarenja ciljeva. Kroz jasnu i efektivnu komunikaciju, otvaramo vrata razumevanju, izgradnji poverenja i ostvarivanju rezultata. Važnost poslovne komunikacije leži u njenom sposobnosti da inspiriše, motiviše i transformiše organizaciju, omogućavajući joj da se istakne u konkurentnom poslovnom svetu. Ona je ključ koji otključava potencijal pojedinaca i timova, stvarajući put ka uspehu i postizanju izvanrednih rezultata. Investiranje u poslovnu komunikaciju je investiranje u budućnost vaše kompanije, jer ona gradi mostove ka uspehu i otvara vrata ka novim poslovnim prilikama.

U okviru treninga Poslovna komunikacija obradićemo teme:

Komunikacione strukture

Poslovno komuniciranje

Pregovaranje i prezentacione veštine

Timska komunikacija i poslovni sastanci

Asertivna komunikacija na poslu

Šta dobijate ovim programom?

  • Vratićemo se u samu suštinu komunikacije i pronaći sve blokatore koji su se razvijali od najranijeg detinjstva.

  • Naučićete kako se kreira efektna poruka i sprečavaju konfliktne situacije

  • Usvojićete alate za prevazilaženje konfliktnih situacija i naučiti kako da budete dobar pregovarač

  • Usvojićete najefikasnije prezentacione tehnike i naučiti kako da povećate samopouzdanje

  • Bićete promoter produktivnih sastanaka i lider uspešne timske komunikacije

  • Usvojićete asertivne stilove komunikacije na poslu