Kako pobediti tremu i imati sjajan nastup

Ovladaćete tehnikama neophodnim za sjajan javni nastup u svim situacijama ali i naučiti kako da se suočite sa strahom od govorenja pred nepoznatom i brojnom publikom. Dobićete proverene recepte za javni nastup pun samopouzdanja.

Delegiranje & Feedback

U složenim sistemima rada vrlo je važno biti dobar u delegiranju. Ukoliko želite da saznate kako da uz samo 60 minuta delegiranih zadataka dnevno dobijete čak 44 dana godišnje ovo je predavanje krojeno za vas. Feedback u procesu delegiranja predstavlja neizostavni korak a mi ćemo vas naučiti kako da dajete efektne povratne informacija a ceo proces delegiranja učinite uspešnim i lako primenjivim.

Uspešan sastanak – mala tajna za veliki rezultat

Trening je namenjen profesionalcima u kompanijama, institucijama, zaposlenima u javnoj upravi. Nakon treninga svi polaznici ovladaće tehnikama i znanjima iz oblasti poslovne komunikacije. Trening je kreiran tako da odgovori na sve izazove sa kojima se zaposleni susreću u poslovnom okruženju. Obiluje interaktivnim vežbama a svaki trening kao i vežbe prilagođavamo vašoj kompaniji i industriji u kojoj poslujete.

Prezentacija u FULL Coloru

Vi i vaši zaposleni se često susrećete sa potrebom prezentovanja projekata, zadataka, timskih rezultata… Ovo predavanje osmišljeno je da vas snabde najefikasnijim tehnikama za osmišljavanje i izvođenje efektnih i uspešnih prezentacija.

TeenAGEer za 10

Naše formalno obrazovanje ne posvećuje dovoljno pažnje jednoj od najvažnijih veština neophodnih za uspeh – KOMUNIKACIJI I JAVNOM NASTUPU. Tako proizvodimo učenike koji poznaju sve ćelijske organele ali ne i kako da budu govornici puni samopouzdanja koji će moći da bez straha govore javno i budu uspešni u svim vidovima komunikacije. Kako 70% budnog vremena provodimo komunicirajući ne treba dodatno objašnjavati značaj ove veštine. Trening je namenjen srednjoškolcima i studentima a opremiće ih neophodnim znanjima i tehnikama za uspešnu komunikaciju punu samopouzdanja.

REČ pravi razliku

Ukoliko se bavite ugostiteljstvom sigurno znate da od komunikacije zavisi lojalnost vaših klijenata i uspeh vašeg biznisa. Konobari, recepcioneri, barmeni i kuvari prave razliku između vas i mnoštva drugih ugostitelja. U stvari komunikacija pravi razliku. Obučićemo vaše zaposlene kako da budu majstori komunikacije sa gostima, dobiju zaslužene napojnice a vi zadovoljne goste koji vam se uvek rado vraćaju. U HORECA eko sistemu REČ pravi razliku.

Ideja koju slede

Ukoliko ste član organizacije, udruženja ili političke stranke znate da je vaš najvažniji proizvod ideja. Naučite kako da na najefikasniji način prenesete ideje i zadobijete široku podršku za to što radite. Nije dovoljno da samo najviši članovi vaše organizacije šire ideje u koje verujete već svaki pojedinac treba da to radi na uspešan i efikasan način. Ovo je predavanje koje sadrži ključne savete i tehnike koji će vam pomoći da i drugi slede vaše ideje.