1 NA 1 DO POBEDE TREME: Individulane sesije u potpunosti prilagođene tebi i podizanju tvog govorničkog samopouzdanja

Rađamo se sa samo dva straha ( od gubitka tla i oštrih zvukova) a sve ostale steknemo kroz život.  Strah od javnog nastupa naziva se glosofobija a na listi ljudskih strahova zauzima visoko drugo mesto, odmah nakon straha od smrti (nepoznatog).

Iako zvuči paradoksalno da osećamo strah od govorenja jer nas govor umnogome određuje kao ljude, sa glosofobijom se suočava većina ljudi. Nezavisno od godina, obrazovanja, pola ili titule gotovo svi osećaju tremu i nedostatak samopouzdanja pri javnom nastupu pred nepoznatim ljudima.

Individualne sesije sa Bogdanom Ristićem zapravo tragaju za uzročnikom straha, uspešno ga otkrivaju i otklanjaju. Nakon toga izgrađujete svoj govornički stil i učite i odmah primenjujete proverene tehnike za podizanje samopouzdanja i sjajan javni nastup.

Ovakav pristup vam garantuje apsolutnu posvećenost konsultanta i personalizovano mentorstvo krojeno baš za vas i izazove sa kojima se vi suočavate.

Garancija uspeha je više od 5.000 klijenata širom sveta koji su radili sa Bogdanom Ristićem i uspeli da postanu GOVORNICI KOJI SE NE BOJE A KOJE DRUGI SLUŠAJU.

Kao dokaz da znamo šta radimo DAJEMO GARANCIJU NA ZADOVOLJSTVO I REZULTATE.

Ova garancija podrazumeva da ukoliko niste zadovoljni saradnjom i rezultatima dobijate svoj novac nazad.

Kako ovaj mentorski model funkcioniše?

Ostavite nam svoje podatke u kontakt formi ili nas pozovite.

Zakazujemo upoznavanje i konsultacije koje su potpuno besplatne.

Nakon konsultacija dobijate Bogdanov feedback i operativnu dinamiku rada za postizanje rezultata GOVORNIKA SA PUNO SAMOPOUZDANJA KOGA SLUŠAJU.

Ukoliko ste zadovoljni predlogom i prvim sastankom nastavljamo saradnju. Ukoliko ne želite da nastavite saradnju niste dužni da išta platite.

Sesije se održavaju u našem moderno opremljenom prostoru ili po vašoj želji na mestu koje vi odaberete

Nakon završenih sesija organizujemo vaš javni nastup pred nepoznatom publikom

Znamo da ćete pobediti strahove i znamo kako da to zajedno ostvarimo