Kada imate gotovo 20 godina velikog iskustva u poslovnoj komunikaciji, javnom nastupu, pregovaranju…, ne očekujete da možete još mnogo toga novog ili drugačijeg da čujete. Međutim, velika energija, znanje i entuzijazam trenera u Institutu za tehnike komunikacije, vas uspešno demantuju. Dan je prošao kao sat, zanimljiv, fokusiran i primenljiv.

Tamara Stojanović
Tamara Stojanović-Zamenik direktora i marketing menadžerTrening Poslovna komunikacija

Kroz saradnju sa Bogdanom stekla sam nova znanja i tehnike koja su mi veoma pomogla u Javnom nastupu.

Bogdanov individualni pristup mojim specifičnim zahtevima i problemima sa kojima sam se susretala ranije omogućili su mi da vrlo brzo napredujem, steknem samopouzdanje i savladam tehnike iz te oblasti. Svakome ko želi brzo i efikasno da unapredi svoje znanje i poslovanje toplo preporučujem Institut za tehnike komunikacije.

Milka Savović Zakić-Marketing MenadžerIndividualne konsultacije

Bogdane, dugujem ti veliku zahvalnost. Nedavno sam izlagala na kongresu svoj istraživački rad i pobedila sam na sesiji. Iskreno mislim da je ogroman udeo imao tvoj kurs jer i dalje u glavi imam sve što si nas naučio i trudila sam se da primenim što više. Hvala ti!

Iva Zrnić masterclass polaznik
Iva Zrnić – StudentPolaznik Masterclass-a

Imali smo neverovatno iskustvo u radu sa Instituom za tehnike komunikacije. Trening ,,Poslovna komunikacija“ osnažio je naš tim i snabdeo nas izvrsnim znanjima i veštinama. Najviše bih pohvalio posvećenost trenera i dostupnost u celom procesu saradnje. Profesionalizma, entuzijazam i posvećenost su reči koje najbolje opisuju ITK tim.

Dr Aleksandar Zakić – Izvršni direktor Wolken – ASMTrening Poslovna komunikacija

Svakodnevno radim sa klijentima koji žele da žive zdravo i izgledaju lepo. Bogdanovi saveti kroz individualne sesije su mi pomogli da postanem nemerljivo bolji u svojoj komunikaciji i javnom nastupu. Sada sa puno samopouzdanja držim predavanja o zdravoj ishrani pred velikim brojem ljudi i koristim sve tehnike i tajne koje sam imao prilike da od Bogdana naučim.

Dušan Aragonski – NutricionistaIndividualne konsultacije

Sve pohvale za vrhunski organizovan masterclass Javnog nastupa. Veliku zahvalnost dugujem Bogdanu na njegovom trudu, radu, strpljenju a najviše na želji i volji da nam prenese znanje i veštine.

Trudiću se da svaku reč zapamtim i primenim kako bih postao što bolji govornik!

Nenad Vladić – AdvokatMasterclass Budi govornik koga slušaju

Posle početne nesigurnosti u prijavljivanje i samu korisnost Masterclassa za javni nastup i komunikaciju, Bogdan me je već od prvog modula uverio da ima šta i zna kako da nas nauči. Najveći utisak je da je cela grupa neverovatno napredovala i da smo na kraju prilikom izvođenja naših govora svi bili odlični. Imam samo reči hvale i preporuke!
Ako ste poput mene i sumnjate da se mnogo toga može uraditi volele bih da vas moje iskustvo uveri da je zaista moguće i da su rezultati vidljivi a samopouzdanje nikad veće!

Ana Filipović
Ana Filipović – HR konsultantMasterclass Budi govornik koga slušaju

Institut za tehnike komunikacije je vrlo profesionalna i ozbiljna trening kuća sa kojom imamo samo pozitivna iskustva. Svi treninzi i vebinari su organizovani po najvišim standardima. Imamo odličnu komunikaciju i što je najvažnije svi programi koje smo koristili su prilagođeni našoj kompaniji.

Katarina Stanisavljevic
Katarina Stanisavljević – Specijalista za obuke i razvoj zaposlenihTreninzi i vebinari